نورنیوز-گروه بین الملل : به رغم بمباران های شدید ارتش صهیونیستی علیه یمن و تخریب گسترده در فرودگاه صنعا و بندر حدیده، انصارالله و ارتش یمن همچنان و شدیدتر از قبل، به حملات موشکی و پهبادی خود برضد تاسیسات حیاتی رژیم صهیونیستی ادامه می دهند. این حملات در حمایت از نوار غزه صورت می گیرد و یمنی ها اعلام کرده اند تا زمانی که محاصره غزه و کشتار ساکنان آن ادامه داشته باشد آن ها نیز به حملات خود علیه اشغالگران ادامه خواهند داد و هیچ چیز مانع این عملیات نخواهد شد.
این عملیات تا کنون بسیار موفق بوده است بطوریکه رژیم صهیونیستی ازجنوب در دریای سرخ و خلیج عدن کاملا در محاصره قرار گرفته و بندر مهم آن، بندر ایلات ( نام فلسطینی اش قبل از اشغال: ام الرشاش) در خلیج عقبه کاملا تعطیل شده است. از آنجا که دولت بنیامبن نتانیاهو به رغم فشارهای داخلی و بین المللی حاضر به پذیرش آتش بس و توقف کشتارهای وحشیانه نیست، سید عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن، اعلام کرده که لازم است راهبرد جدیدی علیه رژیم اتخاذ شود و عملیات شدت بیشتری به خود بگیرد. در این راستا ، ارتش یمن حملات موشکی خود به فرودگاه بن گورین در نزدیکی تل آویو را که ریه تنفسی اسرائیل محسوب می شود، افزایش داده است.
اگر قبلا هر از چند گاه یک موشک به سمت این فرودگاه شلیک می شد، این روزها هر چند ساعت یک موشک شلیک می شود بطوری که این فرودگاه عملا به صورت نیمه تعطیل در آمده و بسیاری از شرکت های هواپیمائی بین المللی پرواز های خود به این فرودگاه را متوقف کرده اند. صحنه فرار صدها نفر از مسافران که با بلند شدن صدای آژیربه سمت پناهگاه ها می دوند در شبکه های اجتماعی و فضای مجازی تماشائی است. هرچند رژیم ادعا می کند که با سیستم های پدافندی این موشک ها را رهگیری و خنثی می کند، اما با وجود سانسور شدید خبری، همه دریافته اند که این ادعا دروغ است و موشک های هایپرسونیک یمنی از این سیستم ها عبور کرده به هدف اصابت می کنند.راهبرد جدید یمن محاصره کامل رژیم صهیونیستی از زمین، هوا و دریاست. پس از محاصره دریائی رژیم از جنوب، اینک سرگرد یحیی السریع، سخنگوی ازتش یمن اعلام کرده که از این پس علاوه بر فرودگاه بن گوریون، بندر حیفا در ساحل مدیترانه نیز آماج حملات موشکی قرار خواهد گرفت .با توجه به اهمیت حیاتی بندر حیفا و اینکه بخش عمده تجارت و واردات رژیم از این بندر صورت می گیرد می توان تصور کرد که فرود نخستین موشک در این بندر چه قیامتی برپا خواهد کرد.
چرا بمباران های شدید و ویرانگر تاثیری بر عملیات یمنی ها نمی گذارد؟ در پاسخ به این سؤال می توان به دو نکته اشاره کرد:
نخست آنکه ظلم ستیزی و مقاومت در برابر قدرت های متجاوز بطورتاریخی در رگ و پی ملت یمن جریان دارد. عقیده دینی آنها مبنی بر پیروی از امام قائم بالسیف جائی برای تسلیم و مماشات نمی گذارد. تاریخ نشان داده که هیچ ارتش متجاوزی، از عثمانی گرفته تا ارتش مصر و اخیرا ارتش های ائتلاف سعودی، نتوانسته اند ملت یمن را به زانو در آورند وسرانجام از مهلکه گریخته اند و یمن را به یمنی ها واگذاشته اند. خنجری که زیر دستار در میان می گذارند نماد همین روحیه سلحشوری آنهاست.
نکته دوم مربوط به ساده زیستی این ملت و عدم وابستگی به زرق و برق تمدن مدرن و جنبه های رفاهی است. آنها به حد اقل می سازند. رزمنده یمنی همین که نان خشکی و کوزه آبی داشته باشد تفنگ خود را برداشته و به مصاف دشمن می رود. به این دلیل است که بمباران ها تاثیری بر اراده این ملت نمی گذارد. از تاکتیک های نیروهای متجاوز، یکی این است که با بمباران های کور و کشتار غیرنظامیان می کوشند مردم را علیه مقاومت بشورانند. این تاکتیک در یمن شکست خورده و به رغم همه سختی ها و فشار ها، هر روز جمعه شاهد تجمع میلیونی مردم در میدان سبعین صنعا و دیگر میادین در حمایت از مقاومت انصارالله هستیم. این ها واقعیاتی است که دشمنان متجاوز قادر به درک و فهم آن نیستند یا دیر متوجه این واقعیات می شوند.
سؤال دیگر این است که ارتش یمن این موشک های پیشرفته را از کجا می آورد؟ درآغازگفته می شد که ارتش یمن تعداد زیادی از موشک های ساخت اتحاد شوروی سابق را در اختیار داشته و بعدا آنها را با تغییراتی به روز کرده است. اما اخیرا گزارش هائی جسته و گریخته منتشر می شود مبنی بر اینکه ارتش یمن ارتباطاتی با روسیه و چین برقرار کرده و بخصوص از کمک های نظامی و علمی چینی ها استفاده می کند. در صورت صحت این گزارش ها معلوم می شود که مسأله یمن فراتر از حمایت از غزه است و به رقابت شرق و غرب در شاهراه های تجارت بین المللی مربوط می شود بویژه که چینی ها به یمن در کنار باب المندب به عنوان پلی استراتژیک به سمت قاره آفریقا می نگرند.سرانجام یادآور شویم که رژیم صهیونیستی، به رغم تازش به چپ و راست، در تنگنا وفشار شدید از داخل و خارج قرار دارد.
در داخل، افکار عمومی و رسانه ها به این نتیجه رسیده اند که دولت نتانیاهومنافع اسرائیل و سرنوشت اُسرا را رها کرده و با دلائل شخصی به جنگ ادامه می دهد. در خارج، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا، دولت نتانیاهو را رها کرده و برنامه خود را در خاورمیانه پیش می برد.
کانادا و کشورهای اروپائی نیز مرتبا بیانیه می دهند و نتانیاهو را تهدید می کنند که جنگ در غزه را متوقف نماید. تیراندازی در نزدیکی موزه یهودی در واشینگتن و قتل دو کارمند سفارت رژیم صهیونیستی توسط یک شهروند آمریکائی نشان از اوج گیری تنفر جهانی ازاین رژیم است. در مجموع می توان گفت که عمر سیاسی نتانیاهو به پایان رسیده است.با کنار رفتن احتمالی نتانیاهوبدبختی های شخص وی آغاز می شود و رژیم نیز در یک بحران سیاسی فرو میرود که به سادگی قابل حل نخواهد بود. در هر حال، اوضاع به صورت بغرنج کنونی نمی ماند و خبر یا خبرهائی در راه است.